Wat is de levertijd?

De levertijd staat vermeld op de pagina van het product dat je hebt besteld, of wilt gaan bestellen.

Dat is in de meeste gevallen 1-3 werkdagen. 

Als je het pakket komt ophalen in Beekbergen, kan je het in sommige gevallen sneller in handen hebben. Maar dat kan alleen op afspraak. Bel ons gewoon even voor alle mogelijkheden: 06-53149479. Dan bespreken we wat voor jou de handigste oplossing is.

Nadat we je bestelling geproduceerd en/of verwerkt hebben, bieden we je pakket aan bij PostNL. Op dat moment ontvang je opnieuw een mail van ons. In 99% van de gevallen lukt het PostNL om vervolgens op de afgesproken tijd bij je aan de deur te staan. Slecht weer en grote drukte (bijvoorbeeld rond feestdagen of tijdens een pandemie) kunnen de berzorging vertragen. 

Zodra we het pakketje hebben aangeleverd bij PostNL, ontvang je automatisch een mail met daarin een track & tracecode. Daarmee kun je het pakket volgen en opzoeken wat het verwachtte bezorg-tijdvak is. 

Voor verzendingen buiten Nederland is de levertijd mede afhankelijk van de gekozen bestemming en de snelheid van het lokale postbedrijf. Daarom kunnen we er hier geen uitspraken over doen.

Wat zijn de verzendkosten?


Onder een bepaald bedrag brengen wij verzendkosten in rekening. Gratis bestaat namelijk niet! Als andere webshops wel gratis verzending aanbieden, betekent dit dat de kosten in de productprijs verwerkt zitten. Boven een bepaald bedrag verzenden we wel 'gratis'. In feite krijg je een kleine beetje korting, omdat je een grotere bestelling plaatst. De verzendkosten staan vermeld op de pagina van het product dat je wilt bestellen. Wij verzenden je pakket met PostNL. 

Je kunt ook kiezen voor avondlevering of buitenlandse bestemmingen. Hiervoor betaal je een meerprijs, die je te zijn kijgt tijdens het afrekenen.

Al onze producten zijn ook op te halen in Beekbergen. Dan betaal je sowieso geen verzendkosten. Maarrrr... we maken wel altijd een ophaalafspraak op een specifieke dag en tijd; we hebben geen winkel met openingstijden waar je zomaar binnen kunt komen lopen.